Wendy | Kindervoedingscoach in Castricum

Met veel passie en kennis ondersteun ik gezinnen op weg naar een bewuste leefstijl die energie geeft, gezondheid oplevert en voor blije kinderen zorgt.

Over Wendy | Kindervoedingscoach

Wendy | Kindervoedingscoach valt onder de rubriek coaching in Castricum.

Waarom kiezen voor een Kindervoedingscoach?

Ik ben Wendy en ik weet dat begeleiding van een voedingscoach helpt. Ik maak je bewust van het belang van voeding voor een gezond lichaam. Ik help jou en je gezin door jullie op een fijne manier kennis te laten maken met puur en gezond eten, wat lekker en ook nog leuk is! Mijn wens is dat alle kinderen blij en energiek opgroeien tot een gezonde volwassene.

Ik kan helpen bij o.a.: - Buikklachten, overgewicht, eczeem en vermoeidheid bij je kind. - Doorbreken van gewoontes. - Het ontwikkelen van een duurzame gezonde leefstijl.

Wat heeft een gezonde leefstijl mij en mijn gezin gebracht? Mijn kinderen zijn blije energieke kinderen, die genieten van spelen, leren en sporten. Ik merk dat na de maaltijd mijn kinderen nog lang voldaan zijn en niet zeuren om eten. De algehele gezondheid is vooruitgegaan. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar zorgt voor meer positiviteit in ons gezin, vol leuke dingen om samen te doen. En we hebben ook nog eens ontdekt dat gezond eten heel erg lekker is. En wat ik zelf erg leuk vind is de tijd die we nu doorbrengen als we samen eten en de gerechtjes/tussendoortjes klaar maken met elkaar.

Ik kan jullie meerdere trajecten aanbieden. Niet alleen aan gezinnen, maar ook aan scholen en verenigingen!

1. Voedingscoaching voor kind en gezin. 2. Sportvereniging op weg naar een gezonder aanbod. 3. Voor basisscholen

Wil je met praktische begeleiding en coaching bewuster omgaan met voeding? Kom dan nu in beweging en zet vandaag nog de eerste stap, zodat ik jullie kan motiveren om zelf richting te geven aan de verandering.

Neem vrijblijvend contact met mij op via e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wendy | Kindervoedingscoach uit de rubriek coaching uit Castricum is gevestigd aan de Geelvinckstraat 32 in Castricum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24203191.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wendy | Kindervoedingscoach zijn o.a. :

Nieuws van Wendy | Kindervoedingscoach in Castricum

Voedingscoach voor kind en gezin

Voedingscoach voor kind en gezin

Als ouder wil je het beste voor je kind.

Welke voedingsstoffen heeft een kind nodig?

Welke voedingsstoffen heeft een kind nodig?

Heeft jouw kind last van suikerdips, altijd maar honger, of regelmatig buikpijn?