Oefentherapie vanuit de kern in Castricum

Oefentherapie vanuit de kern: Oefentherapeut Mensendieck.

Over Oefentherapie vanuit de kern

Oefentherapie vanuit de kern valt onder de rubriek fysiotherapeut uit Castricum.

Danielle Groen is gespecialiseerd in het behandelen van klachten gericht op beweging en houding. Mijn werk is geweldig. Ik vind het super om in contact met mensen te zijn. Als missie heb ik om samen met de patiƫnt de klachten te verhelpen door middel van oefeningen die speciaal gericht zijn op de klachten.

De oefentherapie gaat als volgt: Er wordt eerst een intakegesprek gehouden zodat ik een goed beeld kan krijgen van uw klachten. Ik kan u vertellen wat de behandeling inhoudt. De behandeling zal speciaal op uw worden afgestemd. Vervolgens moeten er oefeningen worden gedaan, die we samen doen. U krijgt ook oefeningen voor thuis mee.

Een paar klachten op een rijtje die worden behandeld bij mij:

- Houding- en bewegingsafwijking. - Rug/bekken klachten - Arm/nek/schouderklachten. - Chronische aandoeningen. - Hoofdpijn en spanningsklachten. - En nog veel meer.

Heeft u last van klachten aan u lichaam, waar u graag hulp bij zou willen krijgen, zodat de klachten zich verminderen of zelfs helemaal verdwijnen? Neemt u dan gerust contact met ons op of neemt een kijkje op de website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Oefentherapie vanuit de kern uit de rubriek fysiotherapeut uit Castricum is gevestigd aan de Overtoom 15 in Castricum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0251 656370.

Diensten en producten voor fysiotherapeut

Trefwoorden die horen bij Oefentherapie vanuit de kern zijn o.a. :