Liliths Healing touch in Castricum

Become the best version of yourself, door los te laten wat jou niet meer dient, middels de-amouring.

Over Liliths Healing touch

Liliths Healing touch valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Castricum.

Voor wie vrij wil zijn van spanning en blokkades. Wil jij ook af van patronen en belemmeringen die je ervan weerhouden om je authentieke zelf te zijn? Verlang jij om weer te stralen?

Wel eens gehoord van De-Armouring? het ontharnassen van je lichaam, een diepe reiniging van je body en soul-systeem. Zie het als de lente schoonmaak van je huis.

Mijn sessies maken blokkades en gestagneerde energie weer vrij, waardoor je een diepere verbinding ervaart met innerlijke wijsheid en (zelf) LIEFDE.

De-armouring zorgt voor de integratie van het hele wezen door op een veilige, gezonde en liefdevolle manier los te laten. Het maakt je vrij van spanning, stress, pijn, kleine en grote trauma's.

Iedereen heeft armour, want iedereen ervaart wel eens stress, angst, spanning, emoties en traum's. Het is soms alleen lastig deze spanning en stress weer van je af te schudden. Iedereen heeft dus baat bij de-armouring sessies.

Lees voor meer informatie ook even mijn website. Ook voor Yoni healing kun je bij mij terecht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Liliths Healing touch uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Castricum is gevestigd aan de Klapweide 47 in Castricum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51691609.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Liliths Healing touch zijn o.a. :

Nieuws van Liliths Healing touch in Castricum

Workshop Embodied Movement & Sensual Dancing

Workshop Embodied Movement & Sensual Dancing

Kom jij zaterdag 21 oktober aanstaande ook naar Castricum om mee te doen met onze workshop Workshop Embodied Movement & Sensual Dancing?