Hoornstra Budgetadvies in Bergen Aan Zee

Hoornstra Budgetadvies ontzorgt de werkgever en ondersteunt de werknemer met geldzorgen in het zoeken naar een passende en realistische oplossing.

Over Hoornstra Budgetadvies

Hoornstra Budgetadvies valt onder de rubriek financieel adviseur in Castricum.

Het functioneren en de productiviteit van uw medewerkers is een must voor uw bedrijf. Wanneer er financiele problemen zijn bij uw medewerkers, dan heeft dit invloed op zijn/haar functioneren. Een budgetcoach helpt om ergere financiële problemen te voorkomen.

Loonbeslag bij werknemers kost u extra werk als werkgever. Daarnaast zal uw werknemer ook minder optimaal functioneren door deze financiele zorgen. Een financieelcoach kan snel inschatten wat de financiële situatie is.

Naast coaching geven wij ook trainingen en workshops voor HR-medewerkers en management. Signaleren en adequaat handelen wanneer een medewerker financiele problemen heeft is een must.

Hoornstra Budgetadvies biedt een breed palet aan diensten om de financiële problemen van een werknemer aan te pakken. 4 op de 5 bedrijven hebben werknemers met financiële problemen.

Hoornstra budgetadvies kan worden ingezet voor: - coaching van werknemers met financiële problemen. - begeleiding naar schuldhulpverlening. - hulp bij loonbeslag. - voorlichting van leidingevende en/of HR-adviseur. - Financiële check. - Financiële coaching. - Training en voorlichting.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 072-5812339.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij Hoornstra Budgetadvies zijn o.a. :