Het Kaaskoeriertje in Castricum

Het Kaarkoeriertje | Voor de echte kaasliefhebber.

Over Het Kaaskoeriertje

Het Kaaskoeriertje valt onder de rubriek kaas in Castricum.

Er zijn honderden misschien wel duizenden soorten kaas over de hele wereld. Welke moet je dan kiezen? Het Kaarkoeriertje wil samen met jou de diversiteit gaan ontdekken en zij willen jou laten proeven van de mooiste en lekkerste kazen uit Nederland en het buitenland. Met zorg stellen Het Kaarkoeriertje pakket samen, bestaande uit: 'milde' kazen voor beginners of 'pittige' voor gevorderden kaasliefhebbers. De pakket zijn te bestellen bij Het Kaarkoeriertje met 3 of 5 kazen.

Mochten er speciale wensen zijn vanwege een zwangerschap of allergie, laat het Het Kaarkoeriertje dan weten zodat zij er rekening mee kunnen houden.

Het Kaarkoeriertje selecteren voor het milde en het pittige pakken een 5-tal kazen van elke familie één:

- geit of schaap

- harde kaas

- wit-, rood- of blauwflora

Het pakket met 3 soorten bevat standaard een wit-, rood- en blauwflora kaas. Bij beide pakketten leveren Het Kaarkoeriertje ook de heerlijke Italiaanse Pavesi crackers. Kaas is een natuurlijk product, dus het kan gebeuren dat er een kaassoort nog niet de juiste rijpheid heeft en daardoor niet voorradig is. Mochten er speciale wensen zijn vanwege een zwangerschap of allergie, laat het Het Kaaskoeriertje dan weten zodat zij er rekening mee kunnen houden. Gaan dan op zoek naar een goed alternatief.

De kazen zijn het lekkerst wanneer u ze ruim van tevoren (minimaal 1 uur) uit de koeling haalt. Een wijn advies is een heerlijke hout gerijpte Chardonnay of een Bubbel gaat ook heel goed met vele kaassoorten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens en een bestelling plaatsen via de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Kaaskoeriertje uit de rubriek kaas uit Castricum is gevestigd aan de Pr. Irenestraat 24 in Castricum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53323794.

Diensten en producten voor kaas

Trefwoorden die horen bij Het Kaaskoeriertje zijn o.a. :