Eethuysje in Castricum

Restaurant t Eethuysje is een mooi, comfortabel en gezellig restaurant op een prachtige locatie, in een uniek pand, aan de Dorpsstraat in Castricum.

Over Eethuysje

Eethuysje valt onder de rubriek restaurant in Castricum.

Genieten van smaak, kwaliteit, passie, gastvrijheid, service en comfort.

Welkom bij Restaurant 't Eethuysje in Castricum

Restaurant 't Eethuysje is een mooi, comfortabel en gezellig restaurant op een prachtige locatie, in een uniek pand, aan de Dorpsstraat in Castricum. Ons mooie terras bevindt zich aan de zijkant van het pand, op een beschut idyllisch pleintje met vrij uitzicht op de historische dorpskerk. 's Avonds kunnen onze gasten hun auto op dit pleintje voor de deur parkeren. Kortom; een ideale locatie voor een fijne, ontspannen lunch of gezellig en heerlijk diner.

Wij bieden u een verfijnde internationale keuken. Onze chefkoks Michiel Bakker en Muus Rietveld hebben zeer veel ervaring als kok (o.a. Vis aan de Schelde te Amsterdam, Merlet te Schoorl en verschillende hotels in Frankrijk en Zwitserland). Zij bereiden voor u hoogstaande gerechten met een eigen draai en vooral veel smaak. Zij werken graag met eerlijke en verse seizoensprodukten uit de streek. Dit in combinatie met passie voor koken en veel aandacht voor smaak en presentatie staat garant voor een avond culinair genieten.

Verder combineren we de gerechten graag met bijpassende wijnen. Onze spontane gastvrouwen Marieke Bakker en Femke Baars kunnen u op dit gebied, desgewenst, adviseren.

Trakteer uzelf op een smakelijke middag of avond onbezorgd genieten in Restaurant t Eethuysje in Castricum!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eethuysje uit de rubriek restaurant uit Castricum is gevestigd aan de Dorpsstraat 53 in Castricum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0251-652043.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Eethuysje zijn o.a. :