Atelier MACQUE uw kleding op maat in Castricum

Kleermaker Breien Naaien Zpaghetti Kleding Op Maat Atelier.

Over Atelier MACQUE uw kleding op maat

Atelier MACQUE uw kleding op maat valt onder de rubriek antiek in Castricum.

Macque van der Water is de drijvende kracht achter Atelier MACQUE uw kleding op maat.

Doordat de mode altijd in beweging is volg ik regelmatig opfriscursussen om de nieuwe technieken te leren. Mijn hobby is een beetje uit de hand gelopen, en nu maak ik er mijn werk van. Nu draait mijn naaimachine op volle toeren, en hoort mijn man regelmatig het getik van mijn breipennen.

Mijn werkwijze:

U komt met een patroon en stof bij mij, ik neem uw maten op, pas eventueel het patroon aan en maak het voor u. Of we komen samen op een ontwerp, ik neem uw maat en teken een patroon. Daarbij kan ik u advies geven over de stof. Ik vind het belangrijk dat u zich prettig voelt in de kleding die door mij is gemaakt. Het maakt voor mij niet uit of u groot, klein, dik of dun bent, er is altijd een kledingstuk te maken naar uw wens.

Ik maak ook:

-trouwjurken

-galajurken

-feestkleding

-herenkleding

-kinderkleding

Naast het naaiwerk geef ik ook naai- en brei lessen.

Dit kan op maandag-, woensdag- en op donderdagavond, en op donderdag- en vrijdagochtend. Eventueel andere dagdelen en tijdstippen zijn in onderling overleg nader te bepalen.

Dan geef ik nog leuke en interessante Workshops voor breien en/of haken.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier MACQUE uw kleding op maat uit de rubriek antiek uit Castricum is gevestigd aan de Eerste Groenelaan 115 in Castricum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41266523.

Diensten en producten voor antiek

Trefwoorden die horen bij Atelier MACQUE uw kleding op maat zijn o.a. :